به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد کریمی عصز امروز در جلسه شورای ساماندهی بافت فرسوده مازندران با تاکید بر اینکه آگاه سازی مردم نسبت به احیای بافت فرسوده ضروریست، اظهار داشت: تسریع در احیای بافت های فرسوده شهری می تواند از وارد آمدن خسارت جانی و مالی در هنگام رخ دشدن حوادث جلوگیری کند.
به گفته وی، تاکنون احیا و نوسازی شهرهای قائم شهر، ساری، بابل، تنکابن، چالوس، نوشهر و آمل تصویب شده است.
وی با انتقاد از همکاری نکردن بانک ها در خصوص احیای بافت های فرسوده استان، خاطرنشان کرد: در سال گذشته و سال جاری اعتباراتی در خصوص احیای بافت فرسوده استان ابلاغ شده که تعداد کمی از بانک ها به بخشی از این ابلاغیه عمل کرده اند.
کریمی یکی از راهکارهای موثر در خصوص احیا و نوسازی بافتهای فرسوده را بلندمرتبه سازی دانست و گفت: به دلیل ارزش بالای زمین در منطقه و کمک به احیای بافت فرسوده باید ساز و کار های بلند مرتبه سازی در مازندران ایجاد شود.
وی تصریح کرد: بلند مرتبه سازی در مازندران باید به عنوان برنامه استراتژیک استان تصویب و اجرایی شود.
استاندار مازندران با بیان اینکه شهرداران در صدور مجوز بلند مرتبه سازی استعلام از دستگاه های خدماتی را در دستور کار قرار دهند، اظهار داشت: دستگاه های اجرایی خدماتی همچون آب، برق، گاز و تلفن در خصوص نقاط ضعف شبکه های خود در شهرهای دارای بافت فرسوده اقدامات لازم را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه بلند مرتبه سازی و احیای بافت فرسوده موجب تغییر وضعیت شهرسازی خواهد شد، یادآور شد: فرمانداران شورای ساماندهی بافت های فرسوده را در شهرستان ها راه اندازی کنند.
به گفته وی، احیا و نوسازی بافت های فرسوده شهری موجب افزایش ایمنی و خدماتی است که به مردم ارائه می شود.
نظر شما